Så er vi der næsten!

Ja det har været lidt hektisk de sidste par dage, hvor Lau har støvsuget hele landet for præmier, og vi lige skulle have de sidste ting på plads, med regler osv.

Hold registrering

I bedes registrere jeres hold på tabletop.to
Det er softwaren vi bruger undervejs til at holde styr på turneringen.

Turnerings format 

Vi spiller bedst af 2 kampe på 70 minutter.
Det giver os flere spil mod hinanden, det er både godt for noobs, der så hurtigt finder ligeværdige modstandere, og dem der kan huske deres kort i søvne for lov til at bevise det i mod mange modstandere.


Vi spiller swiss draw. 1 runde bliver 100% tilfældig og så slåsser man sig ellers op og ned af ranglisterne.Det gør at noobs hurtigt finder ligeværdige modstandere og de hårde banditter der vil spille om top placeringer kan stikke sværd i hinanden.


Vi slutter det hele af med en finale runde der bliver benhård, og hvor vi forventer fuld spænding.

Dommerne og nagash!

Der er “spillende dommere” der selvfølgeligt ikke spiller om top placeringer men er der for at turneringen fungere ghvis der er regel spørgsmål.Hvis der opstår regel issues – så har vi en 3 mands komittee der finder ud af hva rulingen er.

Mad og drikke

Der er kaffe, sodavand,øl, vand, mad, aftensmad snaks på venue. Det er så PISSE FEDT at Martin Haugaard og hans firma stille stedet til rådighed for os.
Så derfor husk mobile pay eller kontanter (hans yngel står for at servere os – efter sigende er det deres lommepenge de skal tjene) + der er kage senere på dagen!Der er aftensmad med bygge selv burgere efter vinderne er fundet.

Quiz og after party

Vi slutter dagen af med en Ubernødet quiz ved Quizmester Lasse. og når det er færdigt, så går vi ned af vejen til brus bryggeriet og får en enkelt eller 2 og piver over resultaterne sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *